Over mij

Ik ben Roland Visser, de man achter Wereldschilder.nl. Van jongs af heb ik een grote voorliefde voor ambachtelijk bezig zijn: werken met hout en schilderen. Mijn vakdiploma haalde ik in 2008. Nadat ik enige tijd in loondienst had gewerkt, schreef ik in 2011 mijn bedrijf Wereldschilder.nl in bij de Kamer van Koophandel.

Kwaliteit en veiligheid

Als allround schilder ga ik voor kwaliteit. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is. Ik ben aangesloten bij kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Ook ben ik VCA-gecertificeerd. De Veiligheids Checklist Aannemers is bedoeld om werken veiliger te maken en het aantal ongevallen te verminderen.

Krijtverf

Wat ik het liefste doe? Dat is werken met krijtverf.

Krijtverf heeft een matte, landelijke uitstraling. Het is een niet oliehoudend product en geeft echt een hele andere sensatie op het netvlies dan verfsoorten zoals acrylaatverf.  Krijtverf past uitstekend bij klassieke interieurs, bij parketvloeren en antiek en is te gebruiken op zowel muren als houtondergrond. Omdat het een vochtregulerende werking heeft, is het ook buiten toepasbaar. Wilt u een interieur met een warme, landelijke sfeer? Kies dan voor krijtverf!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Direct een vraag stellen of een offerte aanvragen?