Duidelijke manier van werken

De wereldschilder streeft naar heldere en duidelijke communicatie zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. In het eerste gesprek vertelt De Wereldschilder u het traject van begin tot eind. De Wereldschilder gaat zo geruisloos mogelijk en met zo min mogelijk overlast te werk. Voordat hij begint worden meubels afgedekt of verplaatst bij binnenschilderwerk en bij buitenschilderwerk plaatsen we de steiger een dag van te voren dat de volgende dag direct begonnen kan worden.

Perfect schilderwerk

Goed schilderwerk begint met een goede ondergrond. De ondergrond van de verflaag wordt gecontroleerd op oneffenheden en beschadigingen, eventuele gaten worden opgevuld, reparaties uitgevoerd en oneffenheden glad geschuurd. Wanneer de ondergrond niet goed behandeld is, heeft nieuw schilderwerk geen zin. Pas wanneer de ondergrond weer perfect is, gaan er één of meerdere laklagen overheen.

Verf van topkwaliteit

Als professioneel schilder maakt De Wereldschilder gebruik van topkwaliteit verf, die bestand is tegen weer en wind. Zo heeft u nog lang plezier van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand.

Afvoer van verfresten

De Wereldschilder laat alles netjes achter. Afvoer van verfresten (schuurstof, kitresten, verfresten) wordt verzorgd door firma Van Gansewinkel.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!