Renovlies

Uw nieuwbouwwoning perfect afgewerkt. Een strakke naadloze wand, niet van (gladde) stuc te onderscheiden.

Uw muur werkt

Als een woning wordt opgeleverd, dan werkt de muur na. Bij stucwerk zou je scheuren kunnen gaan zien. Als deze zelfde muren worden voorzien van Renovlies, dan kunnen ze de rek opvangen. Je ziet dus geen scheuren, maar een strakke wand met mooie hoeken.

Voorbereiding

Als een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd dan is het soms nodig de muren voor te bewerken. Stuc, gaatjes vullen, schuren. Daarna kunnen we de Renovlies aanbrengen.

Met of zonder structuur

De meeste mensen kiezen voor Renovlies zonder structuur. Een strakke wand. Uiteraard kunnen we ook Renovlies met structuur leveren.

Kleur

Na het aanbrengen van de Renovlies sauzen we de wand. Naast diverse soorten wit kunnen we uiteraard elke kleur aanbrengen die u wilt. Voor het kiezen van de kleur is het aan te bevelen een aantal kleurvlakken vooraf aan te brengen in uw huis zodat u deze bij elke weersomstandigheid kunt bekijken; zon, regen, ochtend, avond. Dat zorgt ervoor dat u een overwogen keuze in kleur kunt maken.

Offerte

Het is verstandig een offerte op te vragen, voordat uw woning wordt opgeleverd. Dan kunnen we, als u het eens bent met ons voorstel, u in onze planning opnemen. Als u in de aanvraag het aantal m2 opgeeft dat u Renovlies zou willen laten aanbrengen dan sturen we u binnen 1 werkdag een offerte op maat. Alvast hartelijke dank!

Offerte aanvragen

Renovlieswizard nieuw
  • Uw aanvraag
  • Soort werk
  • Vloer gestoffeerd
  • Maak mijn offerte op maat
Keuzerondjes *

Direct een vraag stellen of een offerte aanvragen?